Bilia har inngått avtale med Infotjenester

Bilia har inngått avtale med Infotjenester

Bilia Personbil AS har valgt Infotjenester som samarbeidspartner for implementering av ny HR-løsning.

     

Løsningen til Bilia Personbil AS omfatter skybaserte løsninger for personalarkiv, ferie, fri/permisjoner, sykefravær, oppfølging av sykefravær, kompetanse, prosessverktøy for onboarding, medarbeidersamtaler, avslutning av arbeidsforhold, samt elektroniske arbeidsavtaler.

Alt som gjelder biler. Og litt til.

Bilia Personbil AS er en del av Bilia-konsernet, som er Nordens største bilforhandlergruppe med anlegg i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm.

Bilia i Norge tilbyr bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, Volvo og Ford. Vi har 18 anlegg og er lokalisert i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland og Vestfold. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS med totalt 7 anlegg i Vestfold og Trøndelag, representerer vi også Toyota og Lexus. Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift og vi har ca. 1.000 medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia. I 2016 forventer vi en årsomsetning på ca. 5,6 milliarder kroner.