Gulventrepenøren AS velger Simployer på HRM-system

Gulventrepenøren AS velger Simployer på HRM-system

Løsningen til Gulventreprenøren omfatter skybasert HRM-løsning på både norsk og engelsk. HRM-løsningen består av modulene personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri og permisjoner, sykefravær og sykefraværsoppfølging. I tillegg omfatter løsningen digitale håndbøker for HMS og personal.

     

- I en hektisk hverdag, med ansatte spredt på ca 50 prosjekter til enhver tid, så forventer vi en mer smidig og interaktiv samhandling mellom administrasjonen og våre ansatte ute på prosjekt. Videre at vi alle får en bedre oversikt samtidig som vi sparer tid, sier administrasjonssjef Anita Nilsen om valget av Simployer HRM. 

Om Gulventrepenøren AS

Gulventreprenøren AS var tidligere Trinnlyd og Varme og Gjøvik Gulvavretting.  Fra og med 1.juni 2018 fusjonerte Gulventreprenøren AS med Aker Byggteknikk AS og alle eierne og de ansatte fra de to selskapene ble med videre. Navnet på det fusjonerte selskapet er Gulventreprenøren AS.

Vi leverer vannbåren varme, trinnlyd, gulvsparkling og oppbygging av gulv. Vi har 6 pumpebiler og 25 siloer for gulvavretting og har trinnlydsløsninger som oppfyller lydkrav fra myndighetene. Vi er fleksible i forhold til hvor og når arbeid ønskes utført.

Det ligger i dag mer enn 1,2 millioner kvm med A-Plan-gulv i norske hjem, skoler og helsebygg. Vi opererer over hele Norge og har hatt oppdrag fra Lofoten i nord til Kristiansand i sør.

Sammen har vi opparbeidet oss over 30 års erfaring i bransjen og leverer oppbygging av gulv til små og store prosjekter. Vi er 75 ansatte fordelt på en avdeling i Lillestrøm og Lier. Våre dyktige team har til enhver tid en rekke større prosjekter gående. Vi har bred erfaring på ulik type oppbygging av gulv og finner alltid en god løsning slik at kunden blir fornøyd.