Telenor Arena velger Simployer på HRM-system

Telenor Arena velger Simployer på HRM-system

Løsningen til Telenor Arena omfatter skybasert HRM-løsning, som består av modulene personalregister, dokumentarkiv, ferie, fri og permisjoner, sykefravær og sykefraværsoppfølging. I tillegg har de digitale håndbøker for HMS og Personal.

     

- Vi håper at dette blir et verktøy som vil gi både medarbeiderne, lederne og HR en enklere og mer effektiv hverdag. Vi får samlet alle HR-aktivitetene på et sted og alle parter får dermed mer oversikt og kontroll. Vi har tidligere brukt mye tid på ueffektive, manuelle prosesser, så nå håper vi at det frigjøres mer tid til å jobbe med det som virkelig betyr noe, videreutvikling av organisasjonen vår, sier HR- og kvalitetssjef Hilde Lindberget.

 

Om Telenor Arena

Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familieshow mv. Eid av Euforum Holding AS, Telenor Arena er Norges hovedarena når de største internasjonale artister besøker Norge, og har hatt besøk av bl.a. The Rolling Stones, Justin Bieber, Rihanna, Beyoncé, OneDirection, Madonna, Lady GaGa, Foo Fighters, Bruce Springsteen, Iron Maiden, Roger Waters, Jay Z og Kanye West. Arenaen har også blitt en senter for messe-, kurs, kongress og konferansevirksomhet, med store messer som Reiselivsmessen som vil avholdes i arenaen hvert år.

Arenaen selv står ikke bak alle de store begivenheter som vi huser, men konsertarrangørene, event selskapene, messearrangørene er blant våre største kunder, og dette gir muligheten til å kunne samarbeide med lokale idrettslag og andre ideelle stiftelser innenfor en rekke sjangrer.