UNISPORT SCANDINAVIA AS velger Simployer HRM-system

UNISPORT SCANDINAVIA AS velger Simployer HRM-system

Løsningen til Unisport Scandinavia AS omfatter skybasert løsning for personalhåndbok og lederhåndbok. I tillegg har de valgt prosessverktøy for medarbeideroppfølging og HMS årshjul.

     

- Det er viktig for oss at slike løsninger er oppdaterte. Vi ønsker å gi våre ansatte en så god arbeidshverdag som mulig. Dette bunner i klare retningslinjer for våre ansatte, samt at disse er tilgjengelige gjennom skyløsningen vi nå skal benytte, sier Brian Phillips – Country Manager Norway - om hvorfor de har valgt Simployer HRM-system. 

Om UNISPORT SCANDINAVIA AS 

Unisport er navnet på det nye, felles selskapet som blir dannet gjennom sammenslåingen av Unisport-Saltex Oy og Kerko Group Oy, hvor 19 selskaper nå blir ett. Selskapet har 285 ansatte i åtte land, og en proforma omsetning på 120 millioner EURO i 2016. Hovedkontoret ligger i Helsinki.

Markedsledende innenfor idrettsanlegg

Unisport opererer i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Storbritannia, Latvia, Polen og Nederland. Selskapet er markedsledende innenfor idrettsanlegg i de nordiske landene og ser på vekstmuligheter i Nord-Europa. Selskapene i sammenslåingen komplementerer hverandre både på produkter og geografi, og vårt mål er å oppnå betydelig salgsvekst og bli en ledende nordeuropeisk helhetsleverandør, med konsepter som skal skape best mulig fasiliteter for både utøvere og tilskuere.