Vil gi alle ansatte mer arbeidsglede i koronatider!

Vil gi alle ansatte mer arbeidsglede i koronatider!

Elopak AS tilbyr alle 160 ansatte i Norge å være med på Simployers digitale konferanse om arbeidsglede.

     

- Vi meldte oss på, fordi vi synes det er viktig å gi ansatte litt påfyll i hverdagen, nå som vi ikke møtes så ofte fysisk lenger. Vi skal verken ha julelunsj eller julebord som vi pleier, og da er det hyggelig å kunne tilby noe annet som kan gi glede, så vi håper så mange som mulig av våre ansatte setter av tid til å bli med på dette, sier Liss Clausen, HR Administrator i Elopak AS.

Johan H. Andresen er trekkplaster

Elopak AS med kontorer på Spikkestad og Skøyen har samme eier som Simployer, nemlig Ferd-gruppen.

- En annen grunn til at vi valgte den digitale konferansen 100% Arbeidsglede i koronatider er at Johan H. Andresen kommer, så det vil gi våre ansatte anledning til å se og høre hva han tenker om situasjonen vi er i, sier Clausen.

Hun legger til:

- Resten av programmet ser også interessant ut og Ingrid Gjessing Linhave er en dyktig programleder. Så dette blir nok et hyggelig tiltak nå rett før jul.

Ønsker din virksomhet også å spre litt arbeidsglede i koronatid? Les mer og meld deg på konferansen her!

Koronatiltak

De aller fleste ansatte i Elopak AS har hjemmekontor pga korona, bortsett fra de som jobber på testsenteret og i laboratoriet på Spikkestad.  Oslo-kontoret på Skøyen er helt stengt.

- Fra pandemien brøt ut i mars har vi vært opptatt av å tilrettelegge for hjemmekontor for de som har det, og beskytte de som må være på jobb.  Fram til de siste retningslinjene kom, så har vi hatt en regel om å ikke være flere enn max 50% ansatte per kontorfløy samt at det føres lister over tilstedeværende. Vi har også satt opp en febermåler ved inngangsdøren

- Hva synes de ansatte om å arbeide fra hjemmekontor?

-Jeg tror egentlig at det går veldig greit, og at de fleste er glad for at de har jobb i et firma som gjør det bra. Størst utfordring er det kanskje i familier hvor begge er hjemme. Men jeg tror de fleste har funnet ut at det fungerer helt fint å arbeide hjemme.

Sosiale møteplasser skaper trivsel

- Hvordan har dere lagt til rette for at de skal trives?

- De kan ta med seg skjermer, stoler og annet utstyr hjem, slik at de får et fullverdig hjemmekontor. I starten la vi opp til en del sosialt påfyll som for eksempel Kahoot over Teams, og den tråden tenker jeg vi bør ta opp igjen.

Hun legger til:

- I vår avdeling har vi faste morgenmøter eller kaffemøter, hvor vi snakker om alt annet enn jobb for å opprettholde den sosiale kontakten.

Har pusset opp kontorene

I januar startet Elopak oppussing av lokalene på Spikkestad.

- Så når pandemien kom så hadde vi allerede startet med noe hjemmekontor.  Oppussingen var ferdig i september, da hadde vi selvfølgelig håpet å få alle ansatte, kunder og leverandører på besøk – men alt dette må vente en stund til, sier Liss Clausen, HR Administrator i Elopak AS.

I mellomtiden kan alle ansatte glede seg til den digitale konferansen 100% arbeidsglede som går av stabelen 2. desember.

Ønsker din virksomhet også å spre litt arbeidsglede i koronatid? Les mer og meld deg på konferansen her!

Last ned gratis e-bok: Slik lykkes du med medarbeidersamtalen

I denne e-boken hjelper vi deg med å oppdatere dine kunnskaper om hvordan du best bruker samtalen til å utvikle og engasjere dine medarbeidere.

Les mer og last nedLast ned gratis e-bok: Ebok Kutt sykefraværet - spar penger og bygg frisk kultur