Simployer - Personalhåndbok

HRM system fra Infotjenester

 

Infotjenester var først i markedet med nettbaserte håndbøker tilbake i 2004, og har lang erfaring i å tilby løsninger til ulike virksomheter og bransjer.

Personalhåndboken forenkler kommunikasjon, og gir medarbeidere en samlet oversikt over rettigheter, plikter og velferdsordninger. Håndboken bidrar til at medarbeidere raskt finner svar, og at færre spørsmål stilles til ledere og HR.

 

Snakk med oss om Personalhåndbok

Infotjenester personalhåndbok

Infotjenester tilbyr markedets mest brukervennlige og fleksible personalhåndbok. Løsningen er nettbasert og lett tilgjengelig via pc og mobile enheter, når som helst og hvor som helst. 

Det lovregulerte innholdet er alltid oppdatert takket være våre egne fageksperter. Vi er dessuten opptatt av at det skal være enkelt for deg som administrerer en håndbok fra oss. Via redaktørportalen kan du bl.a. redigere, oppdatere og tilpasse eget innhold.

Ingen virksomheter er like

Velg den personalhåndboken som passer for dere

Noen virksomheter har komplekse behov, andre har bare behov for det mest elementære. Vi kan skreddersy håndbøkene etter deres behov og samkjøre med andre systemer. Personalhåndboken vår finnes i tre versjoner.

Uansett hvilken dere velger, er den enkel å bruke for både administrator og medarbeider.

Alle håndbøkene våre er tilgjengelig på engelsk.

En leverandør du kan stole på

Hvorfor personalhåndbok fra Infotjenester?

Infotjenester var først i markedet med nettbasert personalhåndbok tilbake i 2004, og vi har lang erfaring i å tilby løsninger til ulike bransjer og størrelser. I dag benytter 3 av 10 norske arbeidstakere våre håndbøker, og våre årlige kundeundersøkelser gir oss svært gode skussmål.

Våre egne fageksperter følger med på trender og sørger for at det lovregulerte innholdet til enhver tid er oppdatert. Gjennom dialog med flere tusen arbeidsgivere gir de dessuten råd og tipser om beste praksis.

"Helt ærlig, så var jeg litt redd for å miste kontakten med de ansatte, men nå snakker vi mer med folk om andre og viktigere ting."

Lena Sundset

Senior HR rådgiver, TrønderEnergi

search Søk

Raske svar - via oversiktlig meny eller enkelt søk

vibration Varslinger

Varsle ansatte om endringer og aktiviteter

update Oppdatert

Juridisk innhold og øvrige forslag fra våre fageksperter

text_format Nyttige maler

Tilgang til relevante maler for ulike temaer i arbeidslivet.

insert_emoticon Universelt utformet og single sign-on

Enkel pålogging og brukervennlig for alle

mode_edit Redaktørmodul

Enkel administrasjon av håndbokens innhold og brukere.


Kontakt oss nå!

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende.