Lønn Info

Tilbud for deg som har gått på vårens kurs "Ny som lønnsmedarbeider"

Lønn Info er et oppslagsverk som tar for seg lønnsmedarbeiderens oppgaver tilknyttet forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift, innrapportering og skatteplikt på alle ytelser fra arbeidsgiver til arbeidstaker. 

Jobber du med lønn er dette oppslagsverket et verktøy du ikke burde være uten. Her får du muligheten til å lese om alt om forskuddstrekk, arbeidsgiveravgift, innrapportering og skatteplikt på alle ytelser fra arbeidsgiver til arbeidstaker. Vi omhandler selvsagt kontantytelser, naturalytelser, utgiftsgodtgjørelser og refusjoner. Vårt innhold er alltid oppdatert i tråd med gjeldende regelverk.

Med supporttjenesten kan du gjennom et helt år kontakte våre eksperter på hverdager mellom 08.00 og 16.00 hvor ofte du vil å spørre eller diskutere temaer. Våre eksperter varsler deg på e-post når endringer i regelverket er planlagt, vedtatt eller trådt i kraft. Med et abonnement på Lønn Info vil du alltid være oppdatert.

Et abonnement, spesielt med support vil gjøre deg veldig effektiv i jobben din. Nå får du til og med prøve oss det første året til sterkt reduserte priser.

 

Gå til bestilling

 

 

Som lønnsansvarlig for Helse Nord-Trøndelag kommer jeg opp i mange forskjellige problemstillinger vedr lønn, ferie, sykepenger, foreldrepenger, reiseregninger, skatt, arb.avg. osv. Jeg er meget fornøyd med oppslagsverket og tilbakemelding fra fagsupport på de sakene jeg har vært usikker på.
Arild Kvilt / Helse Nord-Trønderlag HF
subject

Søk og les

Du får artikler som forteller deg hvordan du skal fortolke regelverket og hvordan du praktisk skal gå fram i arbeidslivets prosesser. Forklart på en enkel og forståelig måte. 

forum

Diskutér

Du får tilgang til et unikt forum bare for dere som jobber med HR. Her kan "best practis" diskuteres med likesinnede og eksperter.

email

Fagsupport

Ønsker du ikke å dele problemstillingen i forum og i stedet ta det "en til en" med ekspert, kan du gjøre det via epost.

create

Maler og skjemaer

Du får en omfattende samling av epostmaler, brevmaler, avtalemaler og skjemaer. 

 

Bestill nå

- Lesetilgang kr 1 000 for første år. Veiledende pris er kr 1 236 pr. år.

- Lesetilgang og support kr 2 000 første år. Veiledende pris er kr 2 916 pr. år.

Skriv "Lønn Info, Ny som lønnsmedarbeider" i kommentarfeltet, dersom du ikke ønsker support skriv også "Uten support" i kommentarfeltet. 

Tilbud på Sykepengeordnignen også, klikk her.