E-læring: Ferieavvikling

Alt du trenger for å planlegge og avvikle årets ferie!


Abonnementspris info_outline kr 1 090,- Ordinær pris kr 1 390,-

Gå til bestilling
Pris eks mva

Ferieavvikling -  alt du trenger for å planlegge og avvikle årets ferie!

Kurset finnes også som en del av kurset: Ferieavvikling og feriepenger.

Kursholdere

Hans Gjermund Gauslaa

Hans Gjermund er en erfaren rådgiver som har vært tilknyttet Infotjenester og arbeidsrettsområdet siden 1996. Han er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har 6 års erfaring som saksbehandler og byråsjef i Kommunal- og arbeidsdepartementet.
Les mer om Hans Gjermund Gauslaa

Innhold

- Kort om hvem som omfattes av ferieloven, samt adgangen til å fravike ferieloven - Opptjeningsår og ferieår - Feriens lengde - Hvordan telle feriedager - Fastsetting av tidspunkt for ferieavvikling - Overføring av ferie og ferie på forskudd - Ferie ved sykdom, permisjoner, oppsigelsestid, permittering m.m.

 Målgruppe

Ledere med personalansvar og HR-medarbeidere

 Etterutdanning

Regnskapsfører: 1 t rettslære Revisor: 1 t annet

 Varighet

45 min

 Mer informasjon?

Telefon: 69 97 17 00 eller bruk vår epost for dine spørsmål.

Hva er e-læringskurs fra Infotjenester?

Våre e-læringskurs kan du ta når som helst. Alt du trenger er en enhet (PC / mobil / nettbrett) med nettilgang. Kursene er korte og intensive og gir derfor tidseffektiv opplæring. Tilgangen til et e-læringskurs er personlig og tilgjengelig for deg i 3 måneder etter påmelding. Du får tilgang til kurset umiddelbart.

Vi tilbyr også e-læringskurs som internkurs til enkeltkunder. Antall tilganger bestilles etter behov, og kursene kan skreddersys læringsbehov i din virksomhet. Kontakt Mariann Karlsen på tlf.415 37 705 eller epost.
arrow_drop_down_circle