Mikrolæring: Praktisk arbeidsrett for ledere og HR

Digital læring i små porsjoner


Abonnementspris info_outline kr 1 450,- Ordinær pris kr 1 750,-

Gå til bestilling
Pris eks mva

Slik håndterer du vanskelige problemstillinger

Som arbeidsgiver, enten i leder eller HR-rollen, vil du oppleve utfordrende situasjoner knyttet til medarbeidere. Hva gjør du for eksempel når du har grunn til å tro at en ansatt lyver om sykefravær? Eller når bedriften er i omstilling, og en arbeidstakers oppgaver må endres?

I dette mikrolæringstilbudet gir vi deg gode løsninger og relevant kunnskap forankret i lover og regelverk.

Hva innebærer mikrolæring på arbeidsrett?

Med mikrolæring får du enkelt og greit e-læring levert i “små porsjoner”, slik at du kan sikre deg faglig svar og mestring i hverdagen. I denne opplæringspakken får du presentert 11 konkrete, arbeidsrettslige case du kan kjenne deg igjen i, fordelt på 11 ulike moduler. Dette er typiske utfordringer som våre rådgivere får spørsmål om daglig.

Hver modul varer 5-8 minutter og inneholder en case etterfulgt av kort innføring i aktuelt lovverk. Deretter drøfter og belyser våre rådgivere de juridiske utfordringene og løsninger gjennom en samtale med vår journalist/programleder. Vi belyser hver case fra flere sider gjennom diskusjonen. Du kan aller sist teste dine kunnskaper i en quiz. Hele opplæringspakken er digital og du kan gjennomføre den på egen pc, når du vil.

Dette får du:

Dette er tematikken du vil lære mer om i de 11 modulene:

 Målgruppe

Ledere og om du jobber med HR

 Varighet

Ca. 60 minutter

 Mer informasjon?

Telefon: 69 97 17 00 eller bruk vår epost for dine spørsmål.

Hva er e-læringskurs fra Simployer?

Våre e-læringskurs kan du ta når som helst. Alt du trenger er en enhet (PC / mobil / nettbrett) med nettilgang. Kursene er korte og intensive og gir derfor tidseffektiv opplæring. Tilgangen til et e-læringskurs er personlig og tilgjengelig for deg i 3 måneder etter påmelding. Du får tilgang til kurset umiddelbart.

  • Kursene består av film, tekst, bilde, lyd og interaktive oppgaver
  • Kursbevis kan lastes ned og skrives ut etter fullført kurs
  • Alle våre kurs vurderes ift. godkjenning som etterutdanning for regnskapsførere og revisorer
Vi tilbyr også e-læringskurs i pakkeløsninger til bedrifter. Antall tilganger bestilles etter behov, og kursene kan skreddersys etter læringsbehovet i din virksomhet. Kontakt Stine Hildebrandt på tlf. 977 41 705 eller epost Stine.Hildebrandt@simployer.com
arrow_drop_down_circle